Platform Duurzaam Groningen live

,

Sinds donderdag 9 juni is het prachtige nieuwe duurzaamheidsplatform ‘Duurzaam Groningen‘ in de lucht. Het is een platform voor en door Groningers die aan de slag willen met het verduurzamen van hun directe leefomgeving. Je vindt er allerhande tips en informatie over zaken als het isoleren van je huis, lokaal geproduceerd voedsel, duurzaam ondernemen, duurzaam vervoer en last but not least: het vergroenen van je tuin. De informatie over het vergroenen van je tuin en straat die de afgelopen jaren hier op deze website verscheen, vind je vanaf nu dus op ‘Duurzaam Groningen‘.

Dit is dan ook het laatste bericht op deze website van Steenbreek Groningen. Laat dit een mooi startpunt zijn om de vergroening van de gemeente Groningen in een hogere versnelling te krijgen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *