Subsidieregeling klimaat van start op 1 maart 2022

,

Heeft u ideeën om een groen dak aan te leggen, uw versteende tuin te vergroenen, bomen te planten, muren te vergroenen, uw regenpijp af te koppelen of een waterberging te maken? Dan kunt u hiervoor mogelijk subsidie ontvangen.

Groningse inwoners en bedrijven kunnen vanaf 1 maart 2022 subsidie aanvragen voor de aanleg van meer groen of het opvangen van regenwater op het eigen terrein. Voor schoolbesturen is er een eigen subsidieregeling voor het gezond en klimaatadaptief inrichten van schoolpleinen. De gemeente wil zich zo beter wapenen tegen de gevolgen van extreem droog, heet en nat weer.
Kijk op de website van de gemeente Groningen voor de mogelijkheden en voorwaarden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *