Vernieuwde groenere speelplaats bij Visio Haren

In september 2019 startte Visio Haren de actie ‘Kom je buitenspelen’ om een speelplaats te creëren voor kinderen die blind, slechtziend of rolstoelgebonden zijn. Het speelterrein was verouderd en – erger – speeltoestellen waren afgekeurd en de ondergrond was niet meer veilig. Dankzij een succesvolle sponsoractie is het gelukt om voldoende geld binnen te halen om de speelplaats grondig aan te pakken. Paden zijn minder steil gemaakt en verbreed, hekken zijn verlengd zodat de leerlingen de schommels makkelijker kunnen vinden en er is een mooie skelterbaan gekomen.

Met hulp van de leerlingen zelf zijn er lindebomen en een haag geplant en is er een border beplant. Steenbreek Groningen heeft 10 lindebomen gedoneerd.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *