2021 was een topjaar voor vergroening van de daken. Er kwamen bij de gemeente 390 aanvragen binnen, samen goed voor 11.000 m2 groen dak erbij. Zoveel aanvragen heeft de gemeente nog nooit gehad. Het subsidieplafond werd al in september bereikt. Steeds meer inwoners vinden groen en klimaat dus belangrijk en handelen daar ook naar. In onderstaande grafiek is mooi te zien hoe het aantal aanvragen jaar in jaar uit stijgt.

Nieuwe subsidieregeling?
Momenteel heeft aanvragen geen zin, maar de gemeente werkt aan een nieuwe subsidieregeling en verwacht die in het voorjaar van 2022 te kunnen presenteren.
Kijk hier voor meer informatie over de subsidieregeling voor een groen dak.0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *