Kinderen van SBO de Meerpaal planten vier walnootbomen

Woensdag 10 november was het Boomfeestdag! Normaal gesproken is de Boomfeestdag in het voorjaar, maar vanwege corona is die dit jaar verplaatst naar 10 november. Leerlingen van bassischool De Meerpaal in Vinkhuizen hebben die dag vier walnootbomen geplant. De bomen staan op schooltuin Westpark aan Tarralaan 2 in Groningen. Om kinderen en de aarde een gezonde toekomst te geven, moeten er veel meer bomen geplant worden. Ze geven ons zuurstof, hout, vruchten, schaduw en halen CO2 uit de lucht. Ook voor dieren en insecten zijn bomen onmisbaar. En uit onderzoek is gebleken dat je gelukkiger en gezonder bent als je in de buurt van bomen woont. Goed werk dus van de leerlingen van De Meerpaal!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *