Dit jaar hebben we 835 geveltuinen aangelegd!

,

Het geveltuinseizoen 2021 zit erop. Samen met de bewoners hebben we dit jaar 835 geveltuinen aangelegd, fors meer dan de 620 uit 2020. Daarmee is 2021 het meest succesvolle geveltuinjaar ooit in onze gemeente Groningen. Die 835 geveltuinen zijn goed voor zo’n 1,5 km nieuwe geveltuinen. Zo wordt Groningen elke dag een klein beetje fleuriger, groener en biodiverser. Eind februari 2022 beginnen we weer en stomen we op naar 4.000 geveltuinen in totaal. Wilt u in 2022 ook een geveltuin? Meldt u dan nu alvast aan. Dat kan via: gemeente.groningen.nl/geveltuin-aanvragen-of-boomtuin-adopteren.

Groningen, de Geveltuin Hoofdstad van Nederland!0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *