Subsidieplafond groen dak weer bereikt

Vorige maand konden we melden dat het door een toezegging van de wethouder (tijdelijk) weer mogelijk was om subsidie aan te vragen voor een groen dak. Het subsidieplafond is inmiddels alweer bereikt. Aan de ene kant jammer dat er nu geen nieuwe aanvragen meer kunnen worden gedaan, aan de andere kant is het natuurlijk prachtig dat er zoveel belangstelling voor deze subsidie is. Dit betekent dat u dit jaar geen subsidie meer aan kunt vragen voor de aanleg van een groen dak.

Heeft u dit jaar subsidie ontvangen voor het aanleggen van een groen dak? Dan moet u binnen een jaar melden dat het groene dak klaar is. Dat doet u via het contactformulier van de gemeente. U voegt een foto én de factuur van het aangelegde groene dak toe als bijlage. U krijgt mogelijk bericht dat een inspecteur langs komt om het werk te controleren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *