Opknapbeurt binnenplaats WIJ Oosterparkwijk

De betegelde binnenplaats van WIJ Oosterpark aan de Heesterpoort wordt de komende tijd flink aangepakt. ‘Tegels eruit, groen erin’, luidt het devies. ‘Samen met de buren eromheen, hebben we een plan gemaakt’, vertelt Nathalie van de Garde van WIJ Oosterparkwijk. ‘Veel gras en groen in plaats van tegels, boompjes, picknickbanken en de borders opnieuw beplanten met bloemen, we zitten immers in de bloemenbuurt. Hartstikke duurzaam ook, want de tegels gebruiken we om de borders en boomspiegels op te hogen.’

Er wordt samengewerkt met WerkPro. Nathalie: ‘Daar zijn we erg blij mee. De picknickbanken worden door mensen van WerkPro gemaakt en ook de beplanting komt daar vandaan. Op dit moment is er nog niet heel veel te zien, maar als alles straks groeit en bloeit wordt het vast prachtig.’

Wilt u dit ook? Ga dan naar: gemeente.groningen.nl/tegel-eruit-plant-erin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *