Tegeltaxi van start

tegeltaxi in actie

Zoals aangekondigd is maandag 10 mei de tegeltaxi gaan rijden. De eerste ronde ging door wijken in het westen van de stad. De vrachtwagen is langs 9 adressen geweest en heeft 55 m2 tegels opgehaald, zo’n 600 tegels. De komende zes weken worden er ook tegels opgehaald uit de andere wijken. De Milieudienst werkt hier voor deze proefperiode aan mee en de tegels kunnen gratis ingeleverd worden bij een recycling bedrijf voor hoogwaardige betonrecycling. Met de start van deze gratis ophaalservice door de tegeltaxi is de strijd om het kampioenschap tegelwippen in een hogere versnelling gekomen!

Wil je meer weten, check de website groningenklimaatbestendig.nl/nk-tegelwippen-tegelwippen-in-je-eigen-tuin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *