Op Goede Vrijdag (2 april)_start de gemeente Groningen voor het zesde jaar met de regentonnen-kortingsactie. Inwoners van de gemeente kunnen met een kortingsbon van € 17,50 een regenton naar keuze te kopen. Het bedrag wordt direct verrekend bij de kassa van de deelnemende winkels in Groningen, Haren en Meeden (waar houten-vatenhandel Meisner al vanaf het begin meedoet, zodat inwoners die een mooi eikenhouten exemplaar wensen, er daar eentje kunnen kopen). Met deze financiële tegemoetkoming stimuleert de gemeente haar inwoners om regenwater te gebruiken, vooral voor (meer) groene en bloeiende tuinen. De actie loopt dit jaar net als vorig jaar tot 1 december.

Gebruik ook regenwater en download hier de folder met de kortingsbon. Alle regenton-verkopende winkels in de gemeente Groningen doen weer mee: de logo’s staan op de folder, die ook bij de klantenservice van de deelnemende winkels ligt. Daarnaast zijn de folders verkrijgbaar bij de gemeente aan de Kreupelstraat, het Zuiderdiep en het Europapark. Zodra het weer kan, komen ze ook bij alle bibliotheken in de gemeente te liggen en een aantal wijkcentra.

NB: de korting geldt alleen bij aankoop in de winkel, niet bij een online bestelling!

4 antwoorden
 1. Eline Heikamp
  Eline Heikamp zegt:

  Hoi! Super toffe actie! Wij doen mee (: We vroegen ons alleen af hoe het nu werkt met de lockdown en het feit dat de korting alleen geldt bij aan koop in de winkel. Valt Click&Collect hier onder, of moet je een fysieke afspraak maken in de winkel? Weten jullie hier meer over? We horen graag, voordat we bestellen.
  Groet,
  Tomas & Eline

  Beantwoorden
  • ronaldkaatee
   ronaldkaatee zegt:

   Hallo Tomas en Eline,
   Zoals ik het had doorgekregen, moet je inderdaad een fysieke afspraak maken in de winkel (‘bij een online-bestelling -ook niet bij een afhaal-verzoek- geen korting, alleen bij aankoop in de winkel’).
   groeten, Ronald Kaatee

   Beantwoorden
 2. Bart Beijer
  Bart Beijer zegt:

  Bij Meisner in Meeden ging het in elk geval heerlijk Gronings: afspraak maken, ton uitzoeken, ding in de kofferbak, en plaatsen. Makkie!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *