Bloembakken op de loskade van het Eemskanaal Zuidzijde

Waar het vroeger in het Eemskanaal een komen en gaan was van boten met veel bedrijvigheid langs de kades, daar neemt nu de woonfunctie hand over hand toe. De loskade aan de zuidzijde van het kanaal heeft nog de industriële uitstraling van vroeger, maar de bewoners zochten naar mogelijkheden om te vergroenen en namen contact op met de gemeente. Door de bodemgesteldheid was het verwijderen van de stelconplaten en het aanbrengen van tuingrond niet mogelijk, maar het plaatsen van vier bloembakken hoorde wel tot de mogelijkheden. De bakken staan er nu nog verwachtingsvol bij, maar volgende week gaan de planten er al in! De bewoners zorgen straks voor het onderhoud van de planten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *