Roelke plant een boom in Groningen

De EO is eind vorig jaar begonnen met een campagne om meer bomen te planten. De campagne was aanvankelijk gericht op het aanleggen van nieuwe bossen, maar richt zich nu ook op het planten van bomen in de eigen leefomgeving. Bomen planten in je eigen leefomgeving zorgt voor een gezondere en prettigere plek. In de uitzending van 8 maart komt straks ook de Groningse Roelke aan het woord en zien we haar een boom planten. Van de gemeente heeft ze in het kader van de actie ‘Nieuwe dag, Nieuwe boom‘ gratis een boom gekregen. Ze heeft gekozen voor een Perzisch ijzerhout, die in het voorjaar prachtig rood bloeit. Roelke: ‘De meeste mensen houden van wonen in een groene omgeving omdat ze daar blij van worden, gelukkig van worden. Het doet iets met je gezondheid en met je welzijn. Ik word er heel blij van en ga er elke dag van genieten en heel goed voor zorgen.’

Als u wilt zien hoe Roelke de Perzisch ijzerhout in haar tuin plant, dan kan dat via deze link naar de website van de EO.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *