Klimaatadaptatieweek Groningen

Van 19 t/m 25 januari 2021 vindt de Klimaatadaptatieweek Groningen plaats. In deze week vinden allerlei (online) activiteiten plaats, voor jong en oud. Centraal staat het thema klimaatadaptatie: het leren aanpassen aan het veranderende klimaat, om zo onze eigen leefomgeving veilig, gezond en leefbaar te houden. Het programma tijdens de Klimaatadaptatieweek zit boordevol leuke, vernieuwende en inspirerende elementen. Van conferenties, verdiepende lezingen en tentoonstellingen, tot aan kidsactiviteiten, films en vergroeningsacties. Op de website van de Klimaatadaptatieweek Groningen vind je alle activiteiten. Registreer je voor de nieuwsbrief en doe mee aan verschillende activiteiten, zoals:

  • De presentatie van 9 klimaatadaptieve projecten in stad en ommeland (dinsdag 19 januari 14.00 – 16.00)
  • Het stadsgesprek met o.a. Henk Ovink en (hopelijk) onze nieuwe stadsbouwmeester Nathalie de Vries over klimaatadaptieve steden (donderdag 21 januari 13.30 – 15.00)
  • De linkse mannen lossen het op: het Klimaat, met o.a. deltacommissaris Peter Glas (donderdag 21 januari 19.30 uur)

Like, deel en volg de Klimaatadaptatieweek Groningen: Website | Instagram| Facebook | LinkedIn | YouTube

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *