Het geveltuinseizoen 2020 zit erop. Gisteren hebben we de laatste geveltuin van 2020 aangelegd (met uitzondering van de zogenaamde SIMPL tuinen in de binnenstad in het kader van de Klimaatweek waar we nu mee aan de slag gaan). In 2020 hebben we samen met de bewoners 620 geveltuinen aangelegd, fors meer dan de 400 uit 2019. Die 620 geveltuinen zijn goed voor 2,5 km nieuwe geveltuinen in onze gemeente. Zo wordt Groningen elke dag een klein beetje fleuriger, groener en biodiverser. Eind februari 2021 beginnen we weer. De eerste aanmeldingen hebben we al binnen. In het voorjaar van 2021 (eind maart) verwachten we geveltuin 3.000 aan te leggen. Een mooi vooruitzicht.

Wilt u in 2021 ook een geveltuin? Meldt u dan nu alvast aan. Dat kan via: gemeente.groningen.nl/geveltuin-aanvragen-of-boomtuin-adopteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *