Enquête Steenbreek

Mijn naam is Willemijn en ik ben een master student van de opleiding Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar groene bewonersinitiatieven in Groningen. Onderwerpen zoals het klimaat, duurzaamheid en groenbeheer in een stad hebben mij altijd gefascineerd. Wat ik nog interessanter vind, is de rol van bewoners binnen deze onderwerpen. Via mijn onderzoek kan het duidelijk worden hoe en op welke manier bewonersinitiatieven en mensen zoals u, kunnen bijdragen aan een klimaatadaptieve stad!

Ik zou het zeer op prijs stellen als u voor mij een enquête zou willen invullen over dit onderwerp. De enquête zal ongeveer 7 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

De enquête vindt u via de volgende link:

https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dgO2ltWTqDtWbI1

of via de volgende QR-code:

enquête Steenbreek

Update 18 februari 2021: een paar dagen geleden kregen we van Willemijn het bericht dat ze vorige week te horen heeft gekregen dat haar scriptie met een 9 is beoordeeld en dat ze daarmee ook haar master Socio-Spatial Planning heeft behaald! Geweldig Willemijn, gefeliciteerd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *