Bloembollenactie vanaf 14 november: samen zetten we Paddepoel in bloei!

Tijdens een zeer geslaagde Groene Burendag in september hebben we met de hulp van wijkbewoners 3.000 bloembollen gepoot. Maar daarmee zijn we nog niet klaar voor het voorjaar, want voor iedereen die zijn tuin wil vergroenen hebben we nu een leuke kickstart: tips van onze gastvrije tuineigenaren en handige informatiebladen van de gemeente. Samen met een zakje vol gratis bloembollen een mooie aanzet om ook jouw tuin groener en fleuriger te maken en Paddepoel in bloei te zetten! Ophalen kan op zaterdag 14 november van 10.00 tot 17.00u en elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00u. Wees er snel bij, want op is op!

Waar? Winkelcentrum Paddepoel, Eikenlaan 306, bij Boek & Buurt (ingang Books4Life)
Wilt u dit ook bij u in de buurt? Ga dan naar: gemeente.groningen.nl/tegel-eruit-plant-erin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *