Bewoners Jan Steenstraat enthousiast over hun boomtuintjes

In de Jan Steenstraat in de wijk Kostverloren is een aantal bewoners enthousiast aan de slag gegaan met de boomspiegels in hun straat. Met een beetje hulp van Laurens Stiekema van de gemeente hebben ze er iets moois van gemaakt, waarmee de stad weer wat groener is geworden.

En of het leuk is om te doen? In hun eigen woorden: ‘Het was en is een groot SUCCES!! Het is prachtig geworden. Én we hadden zaterdag een zeer gezellige ochtend op straat tijdens het planten. Iedereen was enthousiast en we hebben er prachtige tuintjes van gemaakt…’

Wilt u hier in uw eigen straat ook mee aan de slag? Kijk dan hier op de website van de gemeente.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *