Steenbreek op 25-jarig jubileum Drielanden

Zaterdag 26 september vierde de fraaie ecologische wijk Drielanden zijn 25-jarig jubileum met onder andere een natuurmarkt waar ook Steenbreek (met dank aan Tuin in de Stad en hond Famke) acte de presence gaf. Naast Steenbreek waren er ook andere organisaties die zich ook met duurzaamheid bezighouden en producenten van duurzame producten. Vanwege alle coronagerelateerde beperkingen was het vooral bedoeld voor de bewoners van de wijk zelf.

Zoals op de foto is te zien was Steenbreek er met de actie ‘Tegel eruit, Plant erin’. Dat betekende dat inwoners van Drielanden een tegel uit hun tuin konden inleveren en daarvoor een vaste plant terugkregen. Zelfs in deze prachtwijk kunnen er nog wel een paar tegels gelicht worden.

Wilt u in uw wijk of buurt ook een actie ‘Tegel eruit, Plant erin’ organiseren? Ga dan naar gemeente.groningen.nl/tegel-eruit-plant-erin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *