De gemeente is in mei begonnen met het vergroenen van het pleintje tussen de Sledemennerstraat en de Westerbinnensingel. De bewoners wilden daar naast de bestaande tuin in plaats van het versteende plein een parkje aanleggen met gras, struiken en een heg. Omdat de buurt het initiatief omarmde, wilde de gemeente het graag mogelijk maken. We zijn nog maar net een paar maanden verder en zie hoe mooi het er nu al uitziet. De regen kan nu veel beter de grond in en mocht er deze zomer nog een hittegolf komen, dan zal het hier een stuk koeler zijn.

groen!
onderweg naar groen!

Wilt u dit ook? Ga dan naar: gemeente.groningen.nl/tegel-eruit-plant-erin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *