foto: M.C. Ten Bosch

Dat vergroening van de omgeving niet alleen heel nuttig is, maar dat je daar ook heel blij van kan worden (ook nuttig!), weten we eigenlijk allemaal. Toch is het, ook voor de mensen van gemeente die zo hard hun best doen voor Steenbreek, altijd leuk als dat ook expliciet wordt benoemd. Zoals in deze mail bijvoorbeeld die coördinator groenparticipatie Laurens Stiekema ontving over de aangelegde boomspiegel:

“Boven verwachting! Vooral dit tweede jaar. Wat kan er véél op zo’n klein stukje grond! Er komen voorbijgangers vanaf station Noord, dus de zaden gaan overal heen. Het valt menigeen op dat de straat zoveel fijner is geworden. Enorm leuk!”

Op een boomspiegel verderop, waar het wat lastiger is om het mooi te krijgen en die bewoners gezamenlijk onderhouden, hangt nu het volgende briefje:

foto M.C. Ten Bosch

Wilt u dit ook? Ga dan hier naartoe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *