In tuinen vliegen en scharrelen een heleboel dieren rond. Wat ze precies komen doen, is vaak onduidelijk. Daar wil de Dierenbescherming, gesteund door een aantal partners waaronder Operatie Steenbreek, graag achter komen met de evenemententelling ‘Van Kroeg tot Kraamkamer’. Een evenement dat gewoon door kan gaan! Is jouw tuin of balkon een kroeg en komen dieren er alleen om te snacken? Of bouwen ze ook een nestje en fungeert jouw tuin daarmee als kraamkamer? Van 1 – 10 mei kun je via dit 10-daagse evenement het gedrag voor de meest voorkomende diersoort doorgeven. Dat helpt om een beter beeld te krijgen van de tuinen van Nederland en betere voorlichting te geven. Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *