Naar eigen zeggen is het blog Sikkom dé plek voor jongeren uit Groningen voor nieuws, opinie, columns, zin en onzin. Maar ook voor updates van de vetste feesten en festivals. Op hun website hebben ze een button ‘Dump hier jouw meuk’. Die meuk mag zijn ‘scherp en kritisch tot net iets over het randje’. Maar als je denkt dat je te maken hebt met de GeenStijl van de NDC mediagroep (uitgever van onder andere het Dagblad van het Noorden), dan heb je het mis. Want kijk wat Freek Niemeijer op 21 april op Sikkom plaatste: Groningen krijgt er een boel boomtuintjes bij – een hartstikke leuk artikel over boomspiegels met fraaie foto’s en al de goede argumenten om met deze kleine ‘boomtuintjes’ aan de slag te gaan. Met aan het slot ook nog deze verstandige tip: neem vooral zelf contact op met de gemeente als jij je eigen buurt een facelift wil geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *