De bewoners van de Kerklaan vonden het een goed idee om hun straat te vergroenen met geveltuintjes en hebben dit gezamenlijk bij de gemeente aangevraagd. Hoewel het gewone leven door de coronacrisis al op zijn kop stond, was het toch mogelijk om de geveltuintjes onder ‘coronacondities’ aan te leggen. Een gezamenlijk plant- en fotomoment zat er daardoor dit keer niet in, maar ieder voor zich kon natuurlijk wel aan de slag. De foto laat het fraaie resultaat zien.

Het blijft kortom mogelijk om geveltuinen aan te leggen, waarbij uiteraard de landelijke maatregelen in acht worden genomen. U heeft misschien iets meer geduld nodig omdat het door de beperkende maatregelen iets langer kan duren, maar u kunt hier nog steeds geveltuinen aanvragen bij de gemeente.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *