Veel ligt stil en ook Steenbreek kan vanwege het begrijpelijke en dwingende advies om zo veel mogelijk binnen te blijven en afstand te houden weinig straat-, wijk- en buurtinitiatieven organiseren. Ook informatieavonden, de Lentemarkt van Groei & Bloei en de bloemetjesmarkt met de start van de regenton-actie gaan niet door.

Gelukkig kan iedereen zonder al te ingrijpende maatregelen en zonder bezoek aan overvolle tuincentra en bouwmarkten zijn tuin toch een beetje vergroenen. Stenen uit je tuin halen is niet moeilijk en je kunt gewoon aan de slag met het kweken van stekjes en het scheuren van planten. Over een paar maanden kan je je zelfgekweekte stekjes dan in je eigen tuin planten. Leuk om te doen in deze bijzondere tijden.

Ook kun je alvast nadenken over nieuwe initiatieven in je buurt. Die kunnen we dan over een paar maanden wellicht samen uitvoeren.

Meer info vind je op: https://gemeente.groningen.nl/tegel-eruit-plant-erin

3 antwoorden
  1. Gert van Leuveren
    Gert van Leuveren zegt:

    Net nu ik een regenton nodig heb is de actie afgeblazen. Jammer zeg. Dat Corona virus zorgt zo voor een hoop ellende
    Groetjes Gert

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *