Kandidaten gezocht voor de Gouden Zwaluw 2020

Er kunnen weer kandidaten worden voorgedragen voor de Gouden Zwaluw. Sinds 2011 reikt de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap deze aanmoedigingsprijs uit aan personen of organisaties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de natuur in het stedelijk gebied. Elk jaar worden drie projecten met een Gouden Zwaluw beloond. Projecten die uitnodigen om het concept uit te breiden en elders toe te passen. Ook voor dit jaar zijn we weer op zoek naar projecten die voor deze prijs in aanmerking komen; initiatieven die recent gerealiseerd of al in de uitvoerende fase zijn. Graag ontvangen wij uiterlijk 13 april uw aanmelding. De uitreiking zal donderdag 11 juni 2020 plaatsvinden. De locatie wordt later bekendgemaakt.

Klik hier voor meer informatie over de Gouden Zwaluw. Hier vindt u tevens de prijswinnaars van de voorgaande jaren. Wilt u een project voordragen? Neem dan contact op met Marijke van der Laan via 
mvanderlaan@nederlandscultuurlandschap.nl of 024 – 684 22 94. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *