Wat is het effect van klimaatverandering op Groningen? En wat kun je zelf doen om de gevolgen te beperken?

Vragen die beantwoord worden op onze droge-voeten-markt. Ondernemers en organisaties laten zien hoe we allemaal een bijdrage kunnen leveren aan een droog Groningen. Groene daken, eetbare planten, vogelvriendelijke vegetatie, een opslagsysteem voor regenwater en het aanpassen van gebouwen voor de toekomst.

Wil je advies over hoe jij zelf klimaatadaptatie kunt toepassen? Tijdens de droge-voeten-markt kun je je opgeven voor een speeddate met een van de partners: BlueLabel, Rainwinner, Grunndak of Ecologisch Hoveniersbedrijf Cousèl. De markt is in het bovenbalkon van het Grand Theatre. Meer weten over de mogelijkheden van klimaatadaptatie en subsidiemogelijkheden? Ga dan naar de Circulariteitshub in de voortent op de Grote Markt waar de Gemeente Groningen staat om je hier meer over te vertellen.

Dit is onderdeel van het zaterdagprogramma MOVE ON in het Grand Theatre, bekijk hier het volledige programma.

Wanneer:
zaterdag 2 november | 10.00 – 17.00 uur

Waar:
Grand Theatre, Grote Markt
Let’s Gro – voortent, Grote Markt

Entree:
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *