De ondernemers van het Oosterkwartier gaan samen met de gemeente de Oosterstraat een beetje groener maken. De afgelopen twee weken heeft de gemeente bij ca. 25 ondernemers in de Oosterstraat gevelgroen aangelegd. De ondernemers gaan dit zelf onderhouden.

Het project is het resultaat van een samenwerking tussen gemeente en ondernemers. Samen zochten ze naar relatief eenvoudige oplossingen die de straat aantrekkelijker maken voor ondernemers, bezoekers en inwoners. Vrijdag 29 juni heeft wethouder Joost van Keulen zijn bijdrage geleverd in aanleg van het groen, door een klimplant te planten bij Maxime, Oosterstraat 17. De straat is daarmee helemaal klaar voor de Oosterkwartier Zomermarkt op 30 juni. De geveltuintjes zijn onderdeel van de binnenstadsaanpak Ruimte voor jou. Meer weten? Www.ruimtevoorjou.groningen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *