Wil je wat tegels eruit, en meer tuin erin? Of gewoon een frisse blik op je tuin werpen? Groenstudio Schone en SesamE organiseren een leuke workshop ‘ontwerpen met natuur’ op de Zorgboerderij de Mikkelhorst. Je gaat je eigen tuinontwerp maken met tips & trics door tuin- en landschapsontwerper Daan Schöne.

Neem een schets en/of de maten van jouw tuin mee en maak tijdens de workshop een uitwerking, waar je bij wijze van spreken de volgende ochtend mee aan de slag kan.

‘Ontwerpen met de natuur’ is een onderdeel van de workshopreeks ‘Slimmer met natuur’ van SesamE en Groenstudio Schöne. Praktische workshops waarin je leert slimmer met de natuur in de tuin om te gaan en waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten.

Praktische informatie
Adres: Zorgboerderij de Mikkelhorst, klaverlaan 37 Haren
Tijstip: 17.30 – 20.00uur
Kosten: 35 euro (incl. maaltijd en materialen)
Inschrijven: via www.sesametree.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *