Tijdens Let’s Gro (1 – 4 november) staat Operatie Steenbreek in de tent op de Grote Markt. We brengen de negatieve gevolgen van verstening onder de aandacht, die met de toenemende klimaatverandering steeds groter worden, zoals de afvoer van regenwater en hittestress in de steden. Ook zorgt het groen voor meer natuur in de stad en is een groene leefomgeving aantoonbaar gezonder.

Heb je vragen? Kom naar onze stand in de Let’s Gro Tent op de Grote Markt.

We hebben promotiemateriaal van de landelijke campagne en laten zien wat er in Groningen allemaal al gebeurt. We leggen een voorbeeld-geveltuintje aan en laten door middel van augmented reality op een scherm zien welke mogelijkheden je als bewoner hebt in het vergroenen van je huis. Daarnaast hebben we een plantenasiel en werken we samen met de waterschappen.

Voor meer groene activiteiten, kijk op: http://bit.ly/letsgroenn of www.letsgro.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *